perjantaina, kesäkuuta 15, 2007

Viikonloppu näkyvissä

Brysselin-matka on nyt takana ja olikin oikein hyvä reissu. Paljon asiaa nopealla aikataululla, mutta hyvä oli kun tuli käytyä. Vähän eri tavalla voi taas mietiskellä EU-asioita nyt kun on saanut asioihin konkreettisemman näkökulman. Tapasimme sd-mepin, Riitta Myllerin aamiaisella eilen ja hän kertoi tyylilleen ominaisesti hyvin selkeästi mepin työstä ja siitä, kuinka meidän kansanedustajien pitäisi enemmän ymmärtää kiinnostua myös Euroopan Unionin tasolla tapahtuvista asioista ja niihin vaikuttamisesta.

Mukana reissussa oli myös kollega Juha Mieto ja häntä oli seuraamassa Iltalehti toimittajan ja kuvaajan voimin. Aineistoa viikonlopun lehteä varten ainakin tuli runsaasti. Muutenkin meitä oli kiva porukka (uusia siis kaikki) ja saimme myös naurettua remakasti.

Äsken päättyneessä täysistunnossa oli muutamia äänestyksiä. Siinä saakin oikeasti olla tarkkana, että ehtii touhuun mukaan. Kovin nopealla tahdilla nimittäin hommat etenee. Aamulla oli kevään viimeinen valiokuntakokous, seuraavan kerran kokoonnumme syyskuussa. Pikkuhiljaa alkaa siis lomameininki vallata alaa.

Nyt lähden junalle ja suuntana ystävättären vuokraama kesämökki Mäntyharjulla. Saunomme ja uimme ja vaihdamme kuulumisia pitkästä aikaa, ihanaa! Takaisin Helsinkiin tulen jo maanantaina, sillä ensi viikolla täysistunnot pidetään poikkeuksellisesti ma,ti ja ke.

Ei kommentteja: