lauantaina, heinäkuuta 14, 2007

Suomen suvi

Tällaistahan se Suomen suvi monta kertaa on. Vettä on satanut nyt juhannuksen jälkeen joka päivä, välillä on toki vähän paistanutkin. Meitä ei vaihtelevat säät ole haitanneet. Olemme käyneet Oopperassa, kesäteattereissa sekä ystävien mökeillä. Lasten mielestä kesän paras päivä oli se, kun olimme koko päivän Linnanmäellä. Myös minä nautin hurjien laitteiden pyörityksestä täysillä.

Tänään on kaupungin katukuvassa näkynyt se, että täälläkin tapahtuu. Suuri ravitapahtuma vetää perässään paitsi hevosmiehiä niin myös kaikenlaista oheistapahtumaa. Kaupungin hotellit ovat olleet varattuina jo pitkän aikaa ja kaikkialla näkyy kuljeskelevan hyväntuulisia lomalaisia.

Varsinaisella työrintamalla tuntuu olevan odottavan hiljaista. Pikkuhiljaa kalenteri kuitenkin täyttyy syksyn osalta ja omat ajatukset karkaavat usein tuleviin koitoksiin. Kesätapahtumia kiertäessä tulee tavattua paljon ihmisiä ja on luonnollista ja tarpeellista, että työhön liittyvistä asioista tulee puhuttua. Senhän takia meitä kansanedustajia näihin rientoihin tietysti kutsutaankin.

Ei kommentteja: