maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Luonnonlapsi

Sanaa "Luonnonlapsi" olen kuullut käytettävän useasti ystävästäni, kaupunginvaltuutettu Anne Puntasesta (sd.). Anne täytti lauantaina vuosia (50 v.) ja piti oikein mainiot juhlat Mikkelin Mäntyniemessä. Juhlissa näimme kuitenkin tyylikkään aikuisen naisen.

Anne on ollut mukana puolueen toiminnassa jo vuosikymmeniä ja edustaa sitä sakkia, joka aina pyyteettömästi on ollut valmiina tekemään talkootöitä yhteisen hyvän eteen. Omat pyrkimykset ja tavoitteet eivät ole olleet päällimmäisenä mielessä. Näitä samankaltaisia työväenliikkeen taistelijoita tarvitsemme edelleen.

Valtuutettuna Anne tunnetaan sitkeänä puurtajana ja sellaisena, joka ei pelkää paljastaa tietämättömyyttään tai sitä, että kaikkia asioita ei aina voi heti älytä. Rohkeutta kysyä, mutta myös ymmärrystä kuunnella muita, sitä Annessa löytyy.

Olen iloinen, että Anne Puntanen on palannut juurilleen Mikkelin Työväenyhdistykseen. Meidän yhdistyksessä arvostetaan pyyteetöntä järjestötyötä ja siitä osoituksena Anne pääsi viime syksyn kunnallisvaalien jälkeen Mikkelin kaupunginhallitukseen oltuaan sitä ennen varajäsenenä toisen yhdistyksen riveistä jo kolmen kauden ajan.

Ei kommentteja: