maanantaina, huhtikuuta 27, 2009

Kepu kyntää

Viikonloppuna saimme kuulla ja lukea, kuinka kepulaiset aikovat kyntää todella syvällä kannatusluvuissaan. Keskusta näet lanseerasi uuden strategiansa ja sen johtotähtenä tulee esiintymään edesmennyt presidentti Kekkonen. Kaljupäisen Kekkosen kuvat on kaivettu esiin varastoista ja hänen kansansuosiollaan yritetään nyt surutta ratsastaa.

Meidän maakunnassa ja Mikkelin kaupungissa on aina ollut ilo tehdä yhteistyötä kepulaisten kanssa. Tästä syystä olen erityisen harmissani siitä, että he puolueena nyt itse tulevat tekemään olemassaolostaan mahdotonta. Samaa Kekkos-teemaa yritti viime eduskuntavaaleissa mikkeliläinen (hyvä ystäväni) Markku Kakriainen, eikä idea kantanut kovinkaan hyvin. Olisi tästä nyt ottanut puoluekin opikseen.

Puoluerahoituksesta kiinnostuneet toimittajat voisivat nyt kiinnostua myös siitä, kuinka Urho -nimen käyttö ja millä rahalla sidottu esim. olutmerkin ja helsinkiläisen kuppilan kanssa kimppaan:)

Samankaltaista innovatiivisuutta voisivat tietenkin harjoittaa myös vasemmistoliittolaiset; Breznevin kuvia ja patsaita on varmasti puoluetoimiston komerot pullollaan.

Ei kommentteja: