lauantaina, syyskuuta 10, 2011

Yhdyshenkilö

Etelä-Savon kuuden kansanedustajan palaverissa torstaina kävimme läpi syksyn yhteisiä tilaisuuksia ja tapaamispyyntöjä. Meillä on ollut tapana käydä porukalla sekä elokuussa että tammikuussa parina päivänä eri puolilla maakuntaa tapaamassa yhteistyökumppaneitamme.

Nämä tapaamiset sovitaan yhdessä ja aloite yleensä tulee maakunnasta päin. Osan tapaamisista järjestämme syksyn ja kevään aikana eduskunnassa ja nytkin on tälle syksylle jo pitkä lista sovittavia tilaisuuksia.

Järjestelyt ovat usein melko hankalia, sillä meillä jokaisella on omat kalenterit aika pitkälle täytettyinä ja onkin ollut hyvä jos meistä kuudesta edes puolet aina pääsee yhtä aikaa paikalle. Informaatio kyllä jaetaan sitten kirjallisesti poissaolleillekin.

Jokainen meistä toimii vuorollaan yhdyshenkilönä. Tämän syksyn ja ensi tammikuun hoidan minä. Minuun tai avustajaani voi siis olla yhteydessä, mikäli jokin asia vaatii eteläsavolaisten kansanedustajien saamista paikalle yhtäaikaa. Maakunnan asioiden hoitaminen edellyttää tiedon kulkemista puolin ja toisin.

Ei kommentteja: