lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Joulurauhaa!

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon. Eilen sain hyvissä ajoin joulusiivouksen viimeisteltyä ja iltapäivästä lähtien oli kiva vastaanottaa ystäviä ja sukulaisia, jotka poikkesivat glögeille. Illalla vielä poltimme ystävättärien kanssa kynttilöitä ja nautiskelimme ihanista juustoista.

Tänään tein aamupäivällä pitkän kävelylenkin ja ihailin paitsi auringonpaistetta niin myös ihmisten jouluvalovirityksiä. Kävin myös kaupassa ostamassa kaikki mahdolliset naistenlehdet ja niitä sitten kera suklaan saan lueskella seuraavien päivien aikana. Joutenolo on mielestäni joulun parasta antia!

Tänä iltana on vielä edessä ns. joululahjavalvojaiset. Olemme miehen kanssa ottaneet tavaksi kuunnella aatonaattona radiosta jouluisia ohjelmia ja samalla paketoida lahjoja glögilasien kera. Huomenna siirrymme illansuussa jouluaterialle vanhempieni luokse, johon myös toivon mukaan pukki löytää tiensä.

Nyt toivotan kaikille oikein leppoisaa ja rauhallista joulua! Laitan tämän läppärin nyt kiinni, kassiin ja kassin komeroon. Palaan asiaan joulun jälkeen, viimeistään kuitenkin ensi vuonna.

Ei kommentteja: