maanantaina, joulukuuta 13, 2010

Glögin lomassa kuultua

Olin lauantaina jälleen Mikkelin torilla tapaamassa kansalaisia. Porukkaa kävikin glögikojullamme reilut kolmesataa ja puhetta piisasi niin työttömyydestä, eläkkeistä kuin vanhustenhuollostakin. On harhaa luulla, etteikö ihmisiä politiikka eli yhteiset asiamme kiinnostaisi. Kyllä kiinnostaa, kunhan luodaan tilaisuuksia puhua ja purnatakin edustajilleen.

Varsinaisten ajankohtaisten asioiden lisäksi ihmisiä kiinnostavat ensi kevään vaalit. Galluppeja on seurattu tarkasti ja perussuomalaisten kannatuslukuja ihmeteltiin. Jouduin jälleen totemaan monelle, että tärkeintä on saada ihmiset äänestämään muutosta nykyiselle porvarihallitukselle.

Vielä vähemmän tärkeänä asiana ihmisiä puhututti menneet Linnan juhlat. Useampi herra ihmetteli sitä, kuinka en vieläkään ole LÖYTÄNYT itselleni miestä (!?) ja rouvia harmitti se, että maakuntalehtemme Länsi-Savo oli kuvannut tiistain numeroonsa kaikki muut maakunnan edustajat, mutta ei minua:(

Välillä on mukavaa jutella ihmisten kanssa näitä kevyitäkin juttuja ja toisaalta olen tyytyväinen siitä, että he kokevat minut niin omaksensa, että voi mieskuvioistakin kysellä. Olenkin sanonut kaikille kyselijöille, että kerron kyllä sitten heti, jos on jotain kerrottavaa. Toistaiseksi näin ei ole ollut, enkä usko tilanteen ihan äkkiä muuksi muuttuvankaan.

Ei kommentteja: