sunnuntaina, joulukuuta 05, 2010

Linnaan

Huomenna on taas aikainen herätys. Operaatio Linnan juhlat alkavat meillä maalaiskansanedustajilla varhain. Lähden nyssäköideni kanssa ajamaan Helsinkiin aamupäivällä ehtiäkseni työhuoneen kautta kampaajalle klo 15. Tapaamme kollegojen kanssa n 16.30 ja linnaan menemme 19.30 maissa.

Monestakin syystä päädyin laittamaan päälleni vanhan mustan puvun ja se on ainakin tähän asti ollut helpottava ratkaisu. Kauhun ja säälinsekaisin tuntein olen näet kuunnellut joidenkin työkavereitten edesottamuksia pukujen suunnittelussa, teettämisessä ja sovittelussa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen valitsemaani linjaani.

Tänä vuonna on erityisen mukava mennä juhliin, koska avustajani Kaija-Leena on myös saanut kutsun presidentin itsenäisyyspäivänvastaanotolle. Hän on nimittäin toiminut (omien sanojensa mukaan) vuosikausia sitten ministeri Tarja Halosen avustajana sosiaali-ja terveysministeriössä ja on ollut linnassa siis ennenkin. Yritämme tungoksessa löytää toisemme ja odotan vihdoin tapaavani hänen miehensäkin:)

Ei kommentteja: