maanantaina, toukokuuta 09, 2011

Enonkoskella

Lauantaina Etelä-Savon Sd.piiri piti kevätkokoustaan Enonkoskella. Oli mukavaa nähdä niin paikallisia kuin maakunnan muitakin demariaktiiveja. Tervetulopuheessaan Enonkosken valtuuston pj Anja Kuuramaa (sd.) huomaavaisesti kiitti minua neljän vuoden aikana sujuneesta yhteistyöstä paikallisen demariosaston kanssa.

Puheenvuoro lämmitti mieltäni eniten siksi, että olen neljän vuoden aikana yksin hoitanut koko laajan maakunnan puolueosastot ja tehnyt sen mielelläni mennen aina sinne, minne kutsu on käynyt. Maakunnassa on ainoastaan yksi yhdistys, joka ei kansanedustajaa ole kokouksiinsa kelpuuttanut ja sen puheenjohtaja käyttikin piirikokouksessa itselleen niin kovin tyypillisen kaunaisen puheenvuoron, että tuskin kutsua tulee tälläkään vaalikaudella:)

Muutoin kokouksessa puhuttiin paljon hallitusohjelmasta, hallituksen muodostamisesta sekä tietenkin Portugalista. Sovimme kollegani Jouni B:n kanssa, että eduskuntaryhmän terveiset tuo tällä kertaa hän ja minulle jäi sitten ensi syyskokouksen puheenvuoro. Mukavaa, että on työkaveri:)

Ei kommentteja: