tiistaina, toukokuuta 31, 2011

Tiedotussulku

Säätytalolla on tiedotussulku. Ehkä se on työrauhan kannalta ihan tarpeenkin, mutta toisaalta; olisiko kaikkivaltias media vähän rauhallisempana, mikäli neuvottelujen etenemisestä olisi matkan varrella jotain jo kerrottukin. Mene ja tiedä.

Meidät säätytalon ulkopuolella olevat kansanedustajat on pidetty tilanteesta varsin hyvin ajan tasalla. Luotan ainakin meidän puolueen neuvotteluporukoihin ja uskon, että siellä tehdään juuri sellaisia kompromisseja, joiden takana me kaikki voimme neljän seuraavan vuoden aikana seistä.

Varsinaista pidättyväisyyttä edusti pari päivää sitten Länkkärissä haastateltu poikakaksikkokin, kun toimittaja teki juttua Urheilupuiston koulujen välisistä yleisurheilukisoista. Pojilta Onni ja Ilari kysyttiin mm. kesäsuunnitelmia. Vetelään tyyliin nämä kertoivat etteivät vielä kesälomasuunnitelmistaan tiedä mitään.

Äiti kyllä on vähän toista mieltä; pojat ovat jo kesän aloittaneet trampalla pomppien ja jätskiä syöden, joten luulen että loppukesä menee samaan tyyliin. Onnin kesään kuulunee muutaman päivän lomamatka isän kanssa ja kenties poikaporukalla (äiteineen) risteily Tukholmaan.

Todellinen riski näiden toteutumiseen on kuitenkin realisoitumassa lauantaina, kun todistus tuodaan kotiin. Epäilen, että uskonnonkokeessa Kirkastus-vuoren rinnastaminen AA-kerhoon ei kovin kummoista numeroa todkistukseenkaan tuo. Elämme jännittäviä aikoja myös muualla kuin Säätytalolla.

Ei kommentteja: