maanantaina, elokuuta 08, 2011

Työn touhussa

Tänään on ensimmäinen varsinainen lomanjälkeinen työpäivä. Seuraavat viikot istuntokauden alkuun asti kuluvat pääosin omassa maakunnassa. Eduskuntaryhmän kesäkokous Porissa 25.- 26.8. katkaisee tämän maakuntajakson, mutta muutoin päivät täyttyvät mm. niin Mikkelin kaupungin, Etelä-Savon maakuntaliiton, Itä-Suomen neuvottelukunnan kuin Ammattikorkeakoulu Oy:n kokouksista.

Kokousten lisäksi kansanedustajana kierrän ympäri maakuntaa sekä yksin, että kollegoiden kanssa yhdessä. Uutena elementtinä omalle duunilleni on se, että nyt meitä demariedustajia on kaksi, joten yhteisiä keikkojakin on siis luvassa.

Joitakin täysin vapaitakin arkipäiviä vielä elokuuhun mahtuu ja ne kulunevat entiseen malliin kotitöitä tehden ja Onnin kanssa touhuten. Pojan päivät ja illat kylläkin alkavat yhä enemmän sujua ilman äidin seuraa, mutta läsnäolo ja saatavuus ovat kuitenkin se turvallisen kasvun perusta vielä monta vuotta.

Istuntokausi alkaa tiistaina 6.9. ja sille viikolle onkin jo buukattu jos jonkinlaista muutakin tapaamista ja kokousta Helsingissä eli tehokkaasti tulee sitten syksykin alkamaan. Blogeja kirjoitan taas tästä alkaen säännöllisesti, niin isoista kuin pienistäkin asioista.

Ei kommentteja: