lauantaina, syyskuuta 09, 2006

Myrskyn silmässä

Nyt on vettä satanut vuorokauden. Varmaan ihan tervetullutta luonnon puolesta, mutta näin jalankulkijan näkökulmasta vesisade ei ole kivaa. Tänään oli torilla sadonkorjuumarkkinat ja monenlaista myyntikojua olikin paikalle pystytetty.

Mikkelin sd. kunnallisjärjestö oli varustautunut myös torille teemanaan "Tule keskustelemaan kaupungin ajankohtaisista asioista päättäjien kanssa". Meitä luottamushenkilöitä oli paikalla aivan liian vähän Merja, Satu, Erkki, Valto, Paavo ja minä. Eipä silti, ei asiakkaitakaan ollut paljoa enempää.

Tällaista se monasti on; ihmisillä on kaikenlaista muutakin puuhaa viikonloppuisin kuin seisoskella tuntitolkulla vesisateessa torilla. Eniten säpinää olikin kojulla silloin, kun koko pömpeli lähti poukkoilemaan pitkin toria. Onneksi ei kenellekään tullut asian johdosta ruumiinvammoja.

Itse olen loppupäivän yrittänyt saada luitani lämmitettyä ja toivon, että en nyt tästä reissusta vilustuisi. Nyt onkin tulet uuniin viritetty ja tuikkukynttilät aseteltu. Ihanaa olla rauhassa kotona, villasukat jalassa ja tuijotella tuleen. Ulkona riehuva myrsky ei haittaa enää yhtään.

Ei kommentteja: