torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Epäreilua!

Äskeisellä kyselytunnilla oli käsittelyssä ainoastaan yksi aihe, vaalirahoitus. Menetelmältään kyselytunti on tuohon aiheeseen hieman kömpelö, sillä eduskunnan tarkoitus on nimenomaan kysyä hallitukselta eikä kansanedustajien toisiltaan.

Tuulikki Ukkola (tätänykyä kait kok.) ja Hannakaisa Heikkinen (kesk) vaativat avoimuuutta työväenyhdistyksiltä. Hyvä vaatimus noin yleisesti ottaen. Epäreilua siinä mielessä, että on niitäkin edustajia ja yhdistyksiä, jotka asiat ovat avoimesti moneen kertaan kertoneet.

Epäreilua oli myöskin se, että puhemies Niinistö ei kymmenistä pyynnöistäni huolimatta antanut minulle puheenvuoroa!!!! Olisin saanut samalla selvittää kaiken maailman ukkoloille asioiden oikean tolan ja kysyä pääministeriltä sitä, pitääkö hän jotenkin pahana sitä, että aatteellinen, poliittinen yhdistys osallistuu poliittiseen toimintaan omalla varallisuudellaan esimerkiksi käymällä vaaleja???

Kysymysvuoroa en siis saanut ja nyt harmittaa, että tulin päivällä investoineeksi 6,75 euroa puhemies Sauli Niinistön kirjaan...

Ei kommentteja: