torstaina, heinäkuuta 22, 2010

Markkinoilla

Sain viime viikolla olla mukana Ristiinan markkinoilla. Paikallinen Työväenyhdistys oli siellä kojunsa kanssa ja tapasimmekin paljon ihmisiä. Markkinat ovat pienessä Ristiinassa iso tapahtuma, jonne tulevat niin paikalliset kuin kesäasukkaatkin. Puhetta riitti mm. jätehuollosta, infrasta ja terveydenhuoltopalveluista.

Näitä samankaltaisia markkinoita on kesällä lähes joka kunnassa. Olemme Onnin kanssa kierrelleet näitä satunnaisesti ympäri maakuntaa ja jokaisessa on ollut meille molemmille jotakin mielenkiintoista.

Uuden SDP:n linjausten mukaisesti, eteläsavolaiset demarit ovat ymmärtäneet jo aikaisemmin, että meidän on oltava siellä, missä ihmisetkin ovat. Siksi olenkin kannustanut kaikkia pieniäkin yhdistyksiä siihen, että järjestetään yhdessä koju markkinoille ja levitetään ilosanomaamme sielläkin.

Isommassa mittakaavassa tämä tullee tapahtumaan viikon päästä Mikkelissä pidettävillä Farmari-messuilla, jonne ovat mukaan tulossa myös puolueemme puheenjohtaja ja puoluesihteeri. He ovat paikalla ainakin perjantaina ja itse olen lupautunut olemaan eri tilanteissa messualueella to-la. Lisäksi kaupunki järjestää iltatilaisuudet sekä maa-ja metsätalousvaliokunnalle että kutsuvieraille. Näissä tilaisuuksissa olen isäntänä.

Ei kommentteja: