lauantaina, heinäkuuta 03, 2010

Kesä

Kevään istuntokautemme päättyi siis torstaina. Ensimmäisen ihan oikean lomapäivän vietin Onnin kanssa eilen; hengailimme kaupungilla, söimme ekat voissapaistetut muikut, istuimme torikahvilassa ja illansuussa kävimme vielä ystäväperheen kanssa terassipäivällisellä. Ihanata.

Pidän nyt heinäkuussa pari-kolme viikkoa lomaa. Tänä vuonna lomailemme pääasiassa kotona ja kierrellen maakunnan eri kesätapahtumissa. Kesäteatteritarjonta on Etelä-Savossa tänäkin kesänä huikeaa. Heinäkuussa pidettävät Mikkelin Musiikkijuhlat, Päämaja-symposium, St.Michel -ravit ja Farmari-messut "työllistävät" meitä kaupunginvaltuuston puheenjohtajia jonkin verran, mutta on pelkästään mukavaa tavata ihmisiä näissäkin merkeissä.

Eduskunta saattaa joutua kokoontumaan heinäkuussakin, mikäli Euroopan vakaussopimukseen liittyvää päätöksentekoa meiltä tarvitaan. Asia ratkennee 15. päivän jälkeen. Kaupunginhallituksen jaosto kokoontuu energia-asian tiimoilta heinäkuussa myös eli aivan sammaloitumaan lomakaudella ei päästä. Ensi viikon perjantaina eduskuntaryhmämme puheenjohtaja Heinäluoma on kanssani Mikkelin torilla turinoimassa ihmisten kanssa eli jo nyt tervetuloa torille aamukahveille pe 9.7. klo 8-9.30!

Elokuussa alkaakin sitten kalenterin mukaan kulkeminen. Paitsi eduskuntaryhmän kesäkokous, maakunnan edustajien yhteistilaisuudet, kaupunginhallituksen kokoukset ja ympäridtövaliokunnan kesäretki Mäntyharjuun ja Mikkeliin, niin olen täyttänyt päiväni kaikenlaisilla tapaamisilla ja tilaisuuksilla ympäri maakuntaa.

Ei kommentteja: