sunnuntaina, marraskuuta 12, 2006

Isänpäivä

Viikonloppu on mennyt rauhallisesti. Eilen kiertelimme Onnin kanssa Mikkelin torilla markkinoilla ja ostimme karkkipäivän karkit. Löysimme myös isänpäivälahjat sekä Onnin isälle että omalle isälleni. Torilla tapasin myös Etelä-Savon vihreän eduskuntavaaliehdokkaan, joka oli Kerimäeltä tullut tarjoamaan äänestäjille ruisleipää.

Lauantaisin on aina mukava kuljeskella kaupungilla, ihmiset ovat liikkeellä ja tulee tavattua paljon tuttuja. Tornimäki avasi eilen tämän talven sesonkinsa, Onni kävi testaamassa rinteet ja totesi ne oikein hyviksi.

Tänään olivat muutamat urheiluseurat järjestäneet yhdessä ESLI:n kanssa tapahtuman isille ja lapsille, jossa saatiin kokeilla eri urheilulajeja. Tilaisuus oli menestys, paikalla oli ollut paljon isiä lapsineen ja varmasti jotkut lapsista saivat kipinän aloittaa jonkun urheilun harrastamisen.

Äsken piipahdimme vielä isäni luona kakkukahveilla, paikalla olivat myös veljeni Janne poikineen ja meno oli siis sen mukaista. Luulen, että isäni huono kuulo ei tämän vierailumme aikana häntä hirveästi haitannut.

Näitä vapaapäiviä osaa kyllä arvostaa, enkä olekaan tänään juuri mitään tähdellistä tehnyt. Katsoin juuri ensi viikon kalenteria ja huomasin, että perjantai-ilta taitaa olla ainut vapaa ilta, joten tämä löysäilypäivä oli varmasti tarpeeseen.

Ei kommentteja: