maanantaina, marraskuuta 06, 2006

Viikonloppu

Viikonloppu sujui vauhdilla. Piipahdimme ystäväperheen luona Tampereella ja lauantai-iltana kävimme pienessä Frenckellin teatterissa katsomassa paljon katsojia keränneen näytelmän Paavo 1,5. Esitys oli hyvä kolmen miehen esitys ja sopivan kepeä lauantai-iltaiseen mielentilaan.

Tampere näytti oikein viehättävältä paksussa lumipeitteessään ja virtaava vesi kaupungin keskustassa on aina kivaa katsottavaa. Sen verran ehdin vilkaista paikallista leheteä, Aamulehteä, että huomasin samojen rutinoiden alkaneen sielläkin. Lehdessä oli isolla päivitelty lumen paljoutta ja sitä, kuinka kaupunki ei auraa katuja tarpeeksi eikä tarpeeksi usien. Tutulta kuulosti.

Sunnuntai-iltana oli meidän valtuustoryhmä taas kutsuttu koolle puhumaan talousarvioasiaa. Pääasiallinen aihe oli veroprosentin määrääminen. Asiasta ei päästy pitkälle etenemään, mutta mitään yksimielistä intoa veroprosentin korotusesitykseen ensi vuodelle ei kuitenkaan löytynyt. Pohdiskelu jatkunee tänään, kun valtuusto kokoontuu Haukivuorelle seminaariin ja sen jälkeen kaupunginhallituksen olisi tarkoitus tehdä oma linjauksensa veroprosentista.

Ei kommentteja: