torstaina, lokakuuta 21, 2010

Alvari-turnaus

Viime viikonloppuna olimme Onnin korisjoukkueen kanssa Jyväskylässä Alvari-turnauksessa. Koko viikonlopun kestänyt tapahtuma oli ennakko-odotusten mukainen ja meillä kaikilla oli niin mukavaa. Poikien joukkue pelasi hyvin, viidestä pelistä he voittivat kolme.

Äidin näkökulmasta katsottuna, oli kivaa nähdä, kuinka porukan nuorimmainenkin pääsi kentälle ja kuinka innoissaan kaikki pelaajat olivat. Uusi valmentaja tuntuu osaavan käsitellä poikia oikealla tavalla.

Katselin Jyväskylän liikuntakeskusta myös vähän "sillä silmällä". Tietenkin Jyväskylän maine liikuntakaupunkina tiedetään ja panostukset toimitiloihin ovat aivan omaa luokkaansa, mutta silti vakuutuin Hippos-hallissa istuessani siitä, että ns. monitoimihallia on ryhdyttävä Mikkelissäkin pikaisesti viemään eteenpäin.

Sisäpeleillä on paitsi kysyntää kuntoilijoiden keskuudessa niin myös kasvatuksellinen aspekti, kun mahdollisimman moni juniorijoukkue pääsee kunnon vuoroilla sisätiloihin harjoittelemaan. olipa laji sitten mikä hyvänsä. Erilaiset puulaakijoukkueet tarvitsevat tilansa hekin ja kunnan tehtävänä on saada asianmukaiset ja kohtuuhintaiset harjoitteluolosuhteet kaikille liikkujille. Ehkäpä Alvarin kaltaisia turnauksia voidaan tulevaisuudessa järjestää Mikkelissäkin.

Ei kommentteja: