torstaina, helmikuuta 24, 2011

Vaalit lähestyy

Eduskunnassa alkaa olla ilmassa lopun elkeitä. Hommia paiskotaan urakalla ja tuntuu siltä, että päivät käyvät vähiin. Ympäristövaliokunnassa on vielä paljon isoja asioita kesken ja ikävällä tavalla kiireistä käsittelyä. Muutamat isot asiat olisi hallituksen suunnasta voitu tuoda eduskunnalle aikaisemmin, jotta olisi vältytty tältä loppumetrien kiireeltä.

Sivistysvaliokunnan tilanne on rauhallisempi. Tänään esimerkiksi emme pidä kokousta lainkaan, joten näin keskelle päivää jäi mukavasti pari tuntia aikaa tehdä muita hommia työhuoneessa. Huomenna sivistysvaliokunta kokoustaa normaalisti.

Vaalien läheisyys näkyy myös niissä edustajissa, jotka ovat ehdokkainakin. Ylilyöntejä tuntuu tapahtuvan ja joillakin on jopa se käsitys, että vaalien lopputuloskin on jo ratkaistu. Itse teen näissäkin vaaleissa saman kuin aikaisemmin eli teen töitä tehokkaasti loppuun asti ja aloitan napakan vaalikampanjan, jonka aikana en sivuille vilkuile.

Toiset voivat toteuttaa itseään ihan vapaasti, minä menen oman tukiporukkani kanssa etukäteen tarkasti suunnitellun sapluunan mukaisesti. Tavoitteenani on turvata Etelä-Savoon kaksi demaripaikkaa ja tällä hetkellä tavoite näyttää aivan realistiselta.

Ei kommentteja: