torstaina, syyskuuta 06, 2007

Nousukiitoa Svetogorskista

Ryhmän kesäkokous Imatralla on siis pidetty. Eri tiedotusvälineet ovat asioita jo kiitettävästi kommentoineetkin. Näin ovat tehneet myös jotkut maakuntalehdet. Mitään uusia avauksia ei tilaisuudessa tehty. Keskustelu budjetista oli rakentavaa. Puolueen tilaa ja tulevaisuuttakin sivuttiin. Uusi edustaja Jacob Söderman tosin totesi ihan järkevästi, että olisi voinut ollut viisasta antaa tiedotusvälineiden olla kuulolla koko keskustelun ajan. Olisi ainakin oltu avoimia!

Imatralaiset isännät olivat suunnitelleet meille illanvieton rajan taakse Svetogorskiin. Uskon, että he halusivat meidän konkreettisesti kokevan sen, minkälaista on olla venäläisten tullivirkailijoiden käsittelyssä kolmatta tuntia. Kylläpähän sen koimmekin.

Odotus kuitenkin palkittiin perinteisen venäläisen illallisen muodossa. Ilta olikin oikein hauska, vaikkakin minulle tuli vähän epätodellinen olo keittoa lusikoidessa, kun esiintyjät samalla lauloivat Moskovan valoista jne. Tuli vaan mieleen, että tämäkö on sitä uudistumishalukkuutta...??

Kaiken kaikkiaan kokous oli hyvä ja uskon, että se antoi meille kaikille potkun syksyyn ja itse ainakin jo odotan, että ensi tiistaina pääsee taas tositoimiin!

Ei kommentteja: