perjantaina, helmikuuta 13, 2009

Töräyttelyä

Tällä viikolla olemme saaneet jatkoa kokoomuslaisten höläytyksille. Nyt oli vuorossa ministerit Virkkunen ja Lindén. Opetusministeri Virkkusen kommentti haastattelussa viime lauantain Hesarin kuukausiliitteessä oli aikamoinen töräytys.

Värikästä kieltä voi ja pitää politiikassa pystyä käyttämään. Mauttomuudet eivät poliittiseen keskusteluun kuitenkaan kuulu. Mautonta on lähteä arvostelemaan kenenkään toisen ihmisen poliittista vakaumusta tai hänen arvovalintojaan. Katkeraksi ja kateelliseksi haukkuminen ei ole ministerin asia. Eilisessä Hesarissa toimittaja Ville Blåfield kuvasi oikein osuvasti niskojaan nakkelevan opetusministerin järjenjuoksua.

Olenkin entistä enemmän vakuuttunut siitä, että nämä Kataisen ja Virkkusen töräytykset lehdissä ovat olleet harkittuja toimia. Aikana, jolloin maa on lähellä sekasortoa ja hallitus osoittanut kyvyttömyytensä asiaan tarttua, on kokoomuksella näemmä syytä vahvistaa omia joukkojaan levittämällä kyseenalaista mielikuvamarkkinointia toisista puolueista. Ellei yhteiskunnan tilanne olisi niin vakava, tilanne voisi jopa huvittaa.

Näiden kahden lehtijutun lisäksi, olemme saaneet kuulla Nykypäivä- lehdessä olleesta kyseenalaisesta vertauksesta sosialidemokraattien ja kansallissosialistien välillä. Kuvituksineen kaikkineen, en olisi jutun jälkeen kovin ylpeä kokoomuspuolueen soturi juuri tällä hetkellä.

Kaikista oksettavinta tässä propagandassa kuitenkin on se, mikä on levitetty nettiin puolueemme puheenjohtajan kustannuksella. Joillakin kokoomusta lähellä olevilla neuvonantajilla on nyt todella harkintakyky pettänyt ja kaikenlainen häröily natsipuolueen liepeillä ei tee poliittiselle järjestelmällemme ainakaan hyvää. Suosittelisin näille puoluetoimiston (tai jonkun muun putiikin) killeille rauhoittumista muutamien historianteoksien ääreen, jolloin todellisuus saattaisi muuttua harhaisuutta kiehtovammaksi.

Ei kommentteja: