sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Lennossa

Koko viikonloppu on mennyt aikamoisessa lennossa. Etelä-savolaisia on taas tullut tavattua ympäri maakuntaa. Pakkasesta huolimatta, on ollut kivaa ja ihmisten kanssa on saatu aikaiseksi hyviä keskusteluja.

Tänä aamuna lueskelin Hesaria ja huomasin, kuinka joku Jyväskylän yliopiston tutkija (Timo J. Tuikka) kirjoitti politiikasta ja puolueista hyvin samankaltaisesti, kuin itse olen asiasta ajatellut. En käy sitä nyt tässä enempiä siteeraamaan, totean vain, että hyvin paljon ajatuksia herättävä juttu oli.

Sen verran kylmässä ilmassa seisoskelu on tainnut tehdä tekojaan, että oloni on vähän viluinen ja kuumeinen. Pakko koettaa saada kuumalla juomalla olo vähän paranemaan. Olen muuten saanut tosi paljon palautetta näistä kirjoituksistani ja olen pyrkinyt vastaamaan kaikille, jotka nimellään jotakin kommenttia ovat antaneet.

Valitettavasti vastaukseni saattavat vähän kestää, sillä näinä kiireisinä viimeisinä viikkoina ennen vaaleja, ehdin olla koneella vain hetkittäin. Kommentit ovat kuitenkin enemmän kuin tervetulleita ja olen huomannut, että näillä palautteilla on erittäin myönteinen vaikutus toimintaani!

Ei kommentteja: