torstaina, helmikuuta 01, 2007

Hulinaa ja huisketta

Pari kiireistä päivää takana on tehnyt tauon kirjoittamiseen. Palautetta tauosta on tullut, kiitos vaan kiinnostuneille lukijoille. Tiistaina vietimme monta tuntia (15-21) teknisen lautakunnan kanssa, ensin seminaarissa ja sitten varsinaisessa kokouksessa. Seminaarissa saatiin perusteelliset selvitykset niistä hankkeista, joita kaupungissa on teknisellä puolella suunnitteilla. Kovin mielenkiintoisia vaiheita elämme.

Eilen puolestaan oli huisketta ja hulinaa pitkin päivää. Illalla pääsin rauhoittumaan omalle vaalitoimistollemme, jossa pidimme ensimmäisen "Keskiviikko-keskustelu"- tilaisuuden. Aiheena olivat juuri teknisen puolen asiat, eniten keskustelua herätti odotetusti toriparkki. Värikkään keskustelun jälkeen alustaja listasti paperille yleisön esiintuomat hankkeen plussat ja miinukset. Kaikkien yllätykseksi niitä oli yhtä paljon.

Tänään ehdin jo nautiskella lauhtuneesta kelistä pitkän kävelylenkin muodossa ja samalla kävin hakemassa Onnin koulusta. Nyt on edessä ruuanlaittoa ja illalla lähden Onnin korisharkkojen ajaksi nautiskelemaan kuulijaksi tilaisuuteen, jossa maineikas tutkija Visuri alustaa Kylmän sodan vuosista. On aina yhtä mukavaa olla kuuntelemassa asiantuntijan esitystä mielenkiintoisesta aiheesta, niin varmasti tänäänkin.

Nimpparionnittelut Riitta-tädille Lahteen!

Ei kommentteja: