lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Pakkanen..

Meidän vanhassa puutalossa pakkanen oikeasti paukkuu nurkissa. Se on ihan mukavankuuloista silloin, kun tulet palavat uuneissa ja sisällä on lämmintä. Tänään uunien lämmitys jää perheen miesväen vastuulle, olen näet menossa palelemaan pariksi tunniksi Mikkelin torille kahviteltan kanssa.

Kylmästä huolimatta nämä tilaisuudet ovat tosi mukavia. Eilen olimme Savonlinnassa ja Pieksämäellä (poikkeuksellisesti sisätiloissa) ja tapasimme useita satoja paikkakuntalaisia. Sain taas tiedokseni monta sellaista asiaa, joista täytyy ottaa selvää ja joihin täytyy puuttua. Palaan niihin varmasti vielä tälläkin palstalla.

Mikkelin torilla on lehden mukaan tänään muitakin puolueita ja ehdokkaita ja se on hyvä, sillä silloin myös asiakkaita on aina enemmän liikkeellä. Toisaalta on hyvä, että meidän puolueen toiset mikkeliläiset ehdokkaat (Arto ja Satu) ovat ilmoitustensa mukaan vaalityössä jossain muualla, sillä silloin on "demariaatetta" mahdollisuus levittää samanaikaisesti laajemmalle ihmisjoukolle. Tavoitettavuus lisää meidän puolueen yhteistä äänipottia ja se on lopputuloksen kannalta merkityksellistä.

Iltapäivällä olen menossa erääseen eläkeläisten tilaisuuteen ja illalla nautiskelemaan teatteriesityksestä. Mikkelin Teatterissa on jonkun aikaa mennyt kehuttu esitys "Täti ja minä" ja sitä olemme äitini kanssa menossa katsomaan. Äsken luin lehdestä, että sairastapaukset ovat peruuttaneet joitakin teatterin näytäntöjä ja se on todella harmillista paitsi katsojien niin myös teatterin talouden kannalta. Mikkelin teatterin rahoitus näet lepää liiaksi lipputulojen varassa, jolloin kaikki tällaiset inhimilliset asiat saattavat keikauttaa koko vuoden talouden päälaelleen.

Ei kommentteja: