tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Uusi viikko

Eilen oli Mikkelin kaupunginvaltuuston kokous. Varsinaisia isoja päätösasioita ei listalla ollut, mutta muutamista kaava-asioista oli salissa käytetty vähän laajennettuja puheenvuoroja. Taloudellinen tilanne toki on puheenaihe, jonka voi liittää mihin tahansa asiakokonaisuuteen.

Itse olin estynyt osallistumasta kokoukseen. Pieksämäellä pidettiin SDP:n Etelä-Savon ensimmäinen niin sanottu seudullinen koulutustilaisuus. Tarkoituksena on kerätä aktiiveja eri kunnista yhteen ja käydä pohdiskelua siitä, kuinka poliittista toimintaa ja järjestöväkeä saadaan piristettyä.

Laaja yksimielisyys porukan kesken vallitsi siitä, että jotakin tarttis tehdä. Toisaalta kyllä nähdään jo nousun merkit olemassa ja tunne siitä, että demareita tässä yhteiskunnassa yhä tarvitaan, on vahvistunut.

Ajaessani pimeää ja märkää tietä kotia kohti, ehdin suunnitella mukaanotettavat työviikon vaatteet sekä kaikki heti tiistaina hoidettavat asiat. Näitä asioita nyt olen aamupäivän huoneessani soitellut. Junamatka Mikkelistä Helsinkiin kului vauhdilla tutulla porukalla ja työnteko junassa jäi tällä kertaa nollaan.

Tänään on iltapäivästä iltaan asti täynnä ohjelmaa. Etelä-Savon koulutuksen kuntayhtymän hallitus tulee taloon vierailulle ja yritän käydä heidän kanssaan jossain välissä kahvilla. Istunto alkaa klo 14.00 ja sen jälkeen on vielä pari tilaisuutta.

Ei kommentteja: