keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2009

Paluu Pärnusta

Palasimme eilen Juhannuksen vietosta Viron Pärnusta. Retkikuntamme (3 poikaa, minä ja äitini) oli tyytyväinen reissuun. Kaikesta ennakkopanikoinnista huolimatta, pääsimme laivaan ja laivasta pois ilman vahinkoja.

Pärnu oli ennallaan; upeat rannat, vehreät puistot ja kiva kaupungin keskusta rentoutti mielen. Ruumiin rentotusta saimme majapaikkamme läheisestä kylpylästä, jossa pilvisenä juhannuspäivänä pojat riekkuivat vesipuistossa tuntitolkulla ja me lojuimme hieronnoissa. Erilainen, mutta kiva Juhannus siis.

Nyt on taas virtaa olla kotona. Pyykkäyksen lisäksi olen joutanut lueskella lehtiä ja olen ilokseni saanut huomata, että asiat etenevät ihan ilman minuakin:) Mikkelin kaupungin keskustan kehittäminen on nytkähtänyt viimeiseen vaiheeseen. Kiinteistökauppa Sokoksen kulmilla vauhdittaa uuden ostarin rakentamista ja toriparkin urakoitsijan julkistaminen aloittanee pitkään suunnitteilla olleen kehittämishankkeen. Tämän johdosta kaupunginhallitus kokoontuu ensi maanantaina ylimääräiseen kokoukseensa.

Tänään kokoustaa myös Mikkelin Ammattikorkeakouluyhtymän hallitus. Tarkoituksena on valita putiikille uusi hallinto/talousjohtaja. Entinen hallintojohtajamme Keijo Tikka vaihtaa koulua ja aloittaa johtamisen ammattiopistossa. Harmi sinänsä, mutta hyvä, että hän säilyy kaupunkikonsernissa. Illalla vietämme hänen läksiäisiään Tertin kartanossa.

Ei kommentteja: