tiistaina, kesäkuuta 16, 2009

Vaihtoehdot vähissä

Nyt on pääministeri Vanhasella vaihtoehdot vähissä! Tappio EU-vaaleissa, sählinkiä puhelimien ja sähköpostien kanssa, käräjöintiä entisen naisystävän kanssa, maan ajautuminen talouskriisiin ja nyt vielä jatkuvaa räpiköintiä vaalirahoitusten kanssa.

Anneli Jäättenmäki huohottaa Brysselistä niskaan ja on varmuudella valmiustilassa tulemaan saman tien koston enkelinä kotimaahan ottamaan sen paikan maan ja puolueen johdossa, joka hänelle (omasta mielestään) kuuluu.

Keskustan kentällä kuhisee ja ensimmäisenä tietenkin haluttaisiin uhrata puoluesihteeri Jarmo Korhonen. Korhonen on nähty jälleen selittelemässä julkisuudessa sitä, kuka rahoitti ketäkin ja millä summilla. Vanhat selostukset siitä, että kaikki on nyt kerrottu, eivät vakuuta enää ketään.

Puoluesihteeri Jarmo Korhonen on huomannut oman jakkaransa heiluvan entistä kiivaammin ja kiirehti eilen hankkimaan itselleen ansaitusti lisänimen "Juudas", sillä tiedotustilaisuudessa hän kavalsi mestarinsa pelastaakseen oman nahkansa. Sinänsä kertomus puheenjohtajan roolista kepun vaalirahoitusjupakassa ei yllättänyt ketään. Tietenkin puheenjohtaja on ollut tietoinen tuollaisista tukisummista.

Välttääkseen muutaman vuoden takaisen juhannuksen alla tapahtuneen draaman toisinnon, jossa siis pääministeri Jäättenmäki uhrattiin, pääministeri Vanhasta ei taida nyt pelastaa muu kuin juhannushäät Seurasaaressa vauvauutisilla höystettyinä.

Ei kommentteja: