lauantaina, tammikuuta 09, 2010

Erävoitto

Saimme eilen erävoiton taistelussa Setlementin jatkon kanssa. Mikkelin Setlementti ry on näet pitänyt myös Haukivuorella etupäässä ikäihmisille tarkoitettua Takkatupaa, jossa siis matalan kynnyksen periaatteella on voinut viettää aikaa yhdessä toisten kanssa.

Rahiksen joulukuisen kielteisen päätöksen jälkeen, seurakunnalta vuokratut tilat jouduttiin irtisanomaan ja työntekijän työsuhde päättämään. Eilen kokoonnuimme porukalla tilannetta miettimään. Koolla olivat meidän lisäksemme Haukivuoren seurakunnan, Marttojen ja aluejohtokunnan edustajat.

Kaikki alueen toimijat olivat sitä mieltä, että nyt pari vuotta Haukivuorella auki ollut takkatupa on ollut loistava toimintamuoto ja luonut kulmakunnan ihmisille luontevan tavan olla yhdessä ja yhteistyössä toisten kanssa.

Neuvottelut sujuivat siis hyvässä hengessä ja lopputuloksena saatoimme todeta, että Takkatupa avaa ovensa jälleen helmikuun alussa! Esimerkillistä toimintaa eri tahoilta parhaimman lopputuloksen aikaan saamiseksi. Kyseessä on iso asia haukivuorelaisille.

Taistelumme Mikkelin toimipaikan olemassaolon säilymiseksi jatkuvat. Olen saanut paitsi ymmärrystä ja myötätuntoa eri tahoilta asiaa esitellessäni, niin myös pienoisia lupauksia tilapäisen rahoituksen järjestämiseksi. Asia etenee!

Ei kommentteja: