maanantaina, elokuuta 21, 2006

Haukivuori rules

Olemme aika hyvin onnistuneet ujuttamaan uuden kaupunginosamme, Haukivuoren, mukaan kaupungin päätöksenteko-organisaatioon. Virallisesti Haukivuoren kunta liittyy osaksi Mikkelin kaupunkia ensi vuoden alusta, mutta jo nyt olemme järjestäneet yhteisiä tilaisuuksia haukivuorelaisten kanssa.

Tuntuu, että tällä viikolla kokouksia pidetään oikein urakalla Haukivuorella; tekninen ltk tekee sinne retken huomenna ja opetuslautakunta torstaina. Lautakunnat saavat perehdytyksen uuteen kaupunginosaan ja samalla siellä pidetään myös kokoukset. Perjantai-iltana on vuorossa demaritapaaminen mikkeliläisten ja haukivuorelaisten kesken.

Tutustuminen alueeseen ja ihmisiin on välttämätöntä, että voimme sitten vuoden alusta osallistua täysillä päätöksentekoon puolin ja toisin. Eräs "ongelma" on kuitenkin vielä ratkaisematta; mihin mahtuu uusi 80 hengen valtuusto kokouksiaan pitämään ? Vaihtoehtoja on onneksi useita, mutta aivan ideaalia ratkaisua ei taida ihan helpolla löytyä. Onneksi on kysymys vain kahden vuoden siirtymäajasta, joten väliaikanenkin kokouspaikka kelvannee. Antaahan sopu kuitenkin tilaa ja ainakin toistaiseksi olemme olleet hyvin sopuisaa (vieraskoreuttako...?)porukkaa.

Ei kommentteja: