sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Kevätkokouksia

Tänään oli muutoin ihan vapaata, parit kevätkokoukset vaan. Mikkelin Rantakylän sosialidemokraatit pitivät kevätkokoustaan ja meidät mikkeliläiset ehdokkaat oli kutsuttu paikalle. Keskustelu olikin vilkasta ja jäi vielä jatkumaan, kun minä poistuin oman Työväenyhdistyksen kokoukseen.

Totesimme vaalityön sujuneen hyvin ja ennalta sovitun mukaisesti. Mitään ylilyöntejä tai laiminlyöntejä ei ole tapahtunut, päinvastoin kaikki on mennyt oikein hyvin. Tähän mennessä olemme kiertäneet omalla kahviteltalla KAIKKI maakuntamme kunnat vähintään kertaalleen, useimmissa olemme olleet jo monta kertaa. Suosio on aina ollut huikea. Ajatus tästä porukasta antaa aina vaan lisää potkua jatkaa kiertämistä ja ihmisten tapaamista.

Huomasin tänään sähköposteja lukiessani ajattelevani sitä, kuinka etuoikeutetussa asemassa olenkaan. Ihmiset ottavat valtavasti yhteyttä ja kertovat niistä huolista ja epäkohdista, joita ovat kohdanneet. Nämä ihmiset haluavat aidosti saada parannusta asioihin ja turvautuvat niissä kysymyksissä juuri minun apuuni. Monet näistä asioista ovat sellaisia, joihin muutoin elämässäni en itse ole tullut törmänneeksi. Tällainen luottamuksenosoitus kansalaisilta pistää kyllä nöyrästi miettimään sitä, miten suuren tehtävän olenkaan saanut.

Ei kommentteja: