perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Loppukiri

Tänään olimme vaaliauton kanssa hetken Puumalassa. Kova tuuli ja vähäinen ilmoittelu vaikutti varmasti siihen, että paikalle ei kovinkaan montaa sielua eksynyt. Paikalliset aktiivit toki autolla vierailivat.

Vaalien loppukiriä varten hoitelin iltapäivällä vähän juoksevia asioita kaupungissa ja visiteerasin mm. mainostoimistossa. Totesimmekin, että nyt taitaa olla hommat aika lähellä loppua ja kaikki on sujunut hyvin.

Kello 15 aloitimme vaalipajalla näiden vaalien lähes viimeisen tilaisuuden. Olimme saaneet vieraaksemme valtiopäiväneuvos Markus Aaltosen, joka esitteli uunituoretta kirjaansa "Miten meistä tuli kansanedustajia". Hän on toimittanut kirjan, jossa kymmenet entiset kansanedustajat kertovat tarinansa siitä, kuinka he ajautuivat politiikkaan ja kuinka kaikki tapahtui. Todella huimia ja koskettavia tarinoita.

Huomenna on viimeinen ns. kampanjapäivä ja se käytetäänkin tehokkaasti hyödyksi. Toivottavasti aurinkoinen keli jatkuu ja ihmiset ovat paljon liikkeellä. Olen varannut itselleni huomiseksi myös mahdollisuuden vähän kuntoilla ja rentoutuakin. Illalla on aika kääntää ajatukset vaalipäivään...

Ei kommentteja: