sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

"What a feeling..."

Tuo otsikossa oleva nuoruusvuosien kappale tuli mieleeni, kun tänä aamuna heräsin. Pitkästä aikaa olin nukkunut kokonaisen yön ja olo oli aamulla tosi levollinen. Kaikki vaaleihin liittyvä työ on tehty ja kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin. Odotukset tuloksen suhteen ovat korkealla.

Eilen vielä porukkamme oli innokkaana Mikkelin torilla tuttuun tapaan kahviteltan kanssa. Ilmapalloja ja ruusuja jaoimme satoja, paikoittaisesta räntäsateesta huolimatta. Ihmisiä kävi kahvittelemassa ja kertoilemassa vaalifiiliksiä kaikkiaan noin 350 ja tunnelma oli korkealla. Illansuussa kävimme anoppilassa saunomassa ja sen jälkeen olikin ihan vaan hyvä rentoutua kotosalla.

Tänään olen aamusta lähtien vastaillut puhelimeen ja sähköposteihin. Monet haluavat vielä kysyä jotakin, ennen kuin menevät äänestämään ja monet haluavat tsempata jännittävän päivän varalle. Aamulla tein pienen lenkin ja loppupäivä kuluukin kotihommissa (pyykinpesua, ruuanlaittoa) ja lievän kuntoilun ja saunomisen merkeissä. Illansuussa lähdemme vaalipajalle valmistelemaan vaalivalvojaisia, jotka "virallisesti" alkavat klo 19.00.

Tällä hetkellä jännitystä ei vielä ole kovin paljoa, päällimmäisenä on vaan tyytyväinen olo siitä, että huolella suunniteltu kampanja on mennyt hyvin ja on nyt ohi. Tavoitteeni tuloksen suhteen on koko ajan ollut se, että edellisen vaalin tulosta (3928) tulisi saada parannettua. Ylärajaa ei ole asetettu:)

Ensi viikolla alkaa joka tapauksessa arki. Lukujärjestyksen mukaiset tunnit jaksottavat päivät ja heti huomenna on kaupunginhallituksen kokous, tiistaina Etelä-Savon koulutuksen kuntayhtymän kokous, keskiviikkona Mäntyniemen kevätkokous jne. Tänään on hyvää aikaa lueskella vähän myös kokouspapereita. Seuraavan kerran kommentoin tunnelmia täällä kunhan vaalitulos on ratkennut ja olen pajalta kotiutunut. Äänestysintoa kaikille, ilma näyttää ainakin olevan mitä parhain kävelylenkkiäkin varten!

Ei kommentteja: