tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Pitkä pätkä

Vaalituloksen selvittyä olen mennyt aika korkealla ja kovaa. Tunnelmat sunnuntai-iltana olivat aivan uskomattomat! Puoli kahdeksan maissa huomasin jännittäväni aivan älyttömästi. Aika kului hitaasti ja olo oli tuskainen.

Vähän kahdeksan jälkeen tulivat ensimmäiset tiedot ennakkoäänistä. Olin alusta lähtien vaalipiirini keulassa. En ollut tajuta enkä uskoa tilannetta. Illan edetessä, helpotus levisi ja lopputulos oli huikea. 6708 ääntä. Olin siis Etelä-Savossa eniten ääniä saanut ehdokas.

Tuloksen selvittyä olikin sitten hulinan ja juhlan aika. Pienemmällä porukalla jatkoimme fiilistelyä pitkälle yöhön. Puhelimeen tuli viestejä jatkuvalla syötöllä ja samoin sähköpostiviestejä on koneen täydeltä. Kiitos kaikista yhteydenotoista, nyt onnitteluja on jo niin paljon, että en varmaankaan ehdi kaikille erikseen kiitosta laittaa.

Eilinen päivä toi mukanaan vielä lisää onnitteluja kukkien ja sähkeiden muodossa. Kaupungilla kävellessä aivan tuntemattomatkin ihmiset pysähtyivät onnittelemaan. Kaupunginhallituksen kokouksen alla piipahdin radiossa ja kokouksen jälkeen lehtihaastattelussa. Nyt tuntuu olevan vientiä.

Tänään oli päivän kohokohtia hetket koulussa, kun työkaverit ja oppilaat olivat iloisia menestyksestäni. Samoin kokouskaverit ESKKY:ssä olivat vilpittömän hyvillään vaalituloksestani. Muutoin on päivä mennyt kaikenlaisten käytännön asioiden järkkäilyssä. Ensimmäinen ryhmäkokous on torstaina ja materiaalia sitä varten tuli tänään varsin kiitettävästi.

Monet ovat kysyneet sitä, vieläkö jatkan blogin kirjoittamista. Jatkan toki. Tulen uudistamaan sivut ja aion kirjoittaa entiseen malliin tapahtumista kotona, kokouksissa ja nyt eduskunnassa. Alkukiireiden jälkeen pystyn varmastikin yhtä tiheään kirjoitustahtiin kuin tähänkin asti. Tähän astisen elämäni pisin pätkätyörupeama on nyt alkanut ja odotukset haasteellista työtä kohtaan ovat melkoiset.

Kiitos kaikille (tavalla tai toisella) vaalityössä mukana olleille ja kiitos siitä, että lukuisine palautteineen olette antaneet voimia tähänastiseen työhön maakunnan hyväksi. Työ jatkuu entistä topakammin!

Ei kommentteja: