keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Ääniä jaossa

Eilen tiistaina olimme SDP:n vaaliautolla Pertunmaalla ja Hirvensalmella. Porukkaa kävi paikalla ihan mukavasti ja oli koko ajan enemmän kuin meitä ehdokkaita. Hirvensalmella aurinko alkoi jo näyttäytyä, joten kevätilmassa seisoskelu oli jopa nautinnollista.

Hirvensalmelta ajoin Mikkelin kautta (otin äitini kyytiin)Savonlinnaan. Muori on kotoisin Savonlinnan seudulta ja hänen sukulaisiaan asuu kaupungissakin useita. Visiteerasimme muutaman luona ja samalla teimme vähän galluppia siitä, kuinka jakelussa ollut esitteemme on tullut perille. Eipä ollut mennyt!!!!

Jatkoimme kyselyä kaupungilla tapaamiltamme tutuilta (ja tuntemattomilta). Harmittavan moni sanoi, että ei ole esitettä näkynyt. Asiaan palataan tänään jahka päivä valkenee. Mikäli joku nyt tätä lukiessa huomaa, että ei ole saanut kaunista punaista esitettäni postiluukusta, olisi hyvä, että laittaisit palautetta asiasta.

Linja-autoasemalla alkoi kello 18 vaalitilaisuus. Poikkesimme hetkeksi seuraamaan tilannetta. Ehdokkaita oli paljon, mutta tilaisuus oli hyvin suunniteltu siten, että kaikki pääsivät hvyin ääneen. Tilaisuuden vetäjänä toimi "uusi" kaupunginjohtaja Janne Laine ja hän suoriutuikin tehtävästä mallikkaasti (napakasti). Toivottavasti samanlainen ote säilyy myös varsinaisessa työssä.

Tänään alkaa ennakkoäänestys. Olen jo monissa vaaleissa käynyt heti ekana päivänä äänestämässä, niin aion tehdä nytkin. Muutoin olemme vaaliauton kanssa Mikkelin torilla klo 9 alkaen. Illalla on vaalipajallani tuttuun keskiviikkotyyliin keskustelutilaisuus. Aiheena tänään on naisteema huomisen naistenpäivän kunniaksi. Toki paikalle ovat miehetkin tervetulleita, ovathan he kuitenkin meille naisille sellaista elämän suolaa!

Ei kommentteja: