keskiviikkona, joulukuuta 03, 2008

Loman tarpeessa...?

Luulen, että loman tarpeessa ovat nyt kaikki. Pimeä ja märkä kausi tuntuu vaan jatkuvan, eikä pikkujouluistakaan taida kaikille olla helpotusta. Eilen pitivät pikkujoulujaan hallituspuolueiden porukat pääministerin kutsumina ja meidänkin väellä oli omansa. Itse jätin nämä kemut tällä kertaa väliin; joulukorttien kirjoittaminen vie sekin oman aikansa.

Tämän päivän iltapäivälehdissä kerrottiin joidenkin mieskansanedustajien aikeista mennä itsenäisyyspäivän juhliin ilman alushousuja!!! Nyt taitavat toimittajatkin jo tarvita lomaa. En (onneksi) tiedä, miten kyselyjä on tehty tai kuinka aktiivisesti kollegat ovat halunneet asiassa profiloitua, mutta nyt kyllä ihmetyttää.

Ottamatta kantaa kenenkään pukeutumiseen, nyt tuntuu kyllä siltä, että tämän vuoden pohjanoteeraus julkisuuden suhteen on tehty. Onneksi vuosi loppuu pian. Eduskunnan ja kansanedustajien arvovallan murentaminen ei tällä kertaa ole lehdistön vika.

Linnan juhlista on minultakin kyselty. Kolttuasia on järjestyksessä eikä luvassa ole mitään mielenkiintoista. Kysymyksiin avecista olen joutunut tylsästi toteamaan, että edelleen noudatan protokollaa. Sen mukaan ainoastaan avo - tai aviopuolison tai kihlakumppanin voi mukanaan linnaan viedä. (Poikkeuksena tietysti pääministeri). Minulla ei tällaista nyt ole, eikä ole seuraavinakaan vuosina. Eli avec- asia on osaltani erittäin hyvin hoidossa.

Ei kommentteja: