sunnuntaina, joulukuuta 13, 2009

Mäntyharjun naiset

Työviikko huipentui perjantaina mieluisaan vierasryhmään. Mäntyharjun kunnanviraston naiset olivat lähteneet retkelle Helsinkiin ja sain heidät kylään eduskuntataloon. Perjantai on hyvä vierailupäivä, sillä istunto loppuu yleensä lyhyeen ja talo tyhjenee nopeasti.

Iloinen naisjoukko oli pääasiassa ensikertalaisia talossa ja esittelyvideon katselemisen jälkeen kipusimme lehterille ja sieltä sitten kahville eduskuntaryhmämme huoneeseen. Pikaisen kierroksen jälkeen naiset lähtivät kohti seuraavaa etappia ja ainakin itselleni jäi visiitistä hyvä mieli.

Puhuimme paljon ja välillä ihan asiaakin. Esimiehelleen, kunnanjohtajalle (kok.) naiset laittoivat Sdp:n eduskuntaryhmän kortin, joten ehkäpä hyvä mielemme välittyy hänellekin sitten, kun kortti eduskunnan leimoineen ja meidän logoineen menee perille:)

Sain porukalta tuliaisina käsintehdyn mäntyharjulaisen taidonnäytteen, Esko Saarisen tekemän kahvimitan, joka väritykseltään ja designiltaan sopii täydellisesti meidän keittiöön. Kansliatoimikunnalle tiedoksi; epäilen sen myyntiarvon jäävän alle sadan euron eli pidän sen itse, enkä siis luovuta eduskunnan omaisuudeksi.

Vierasryhmät eduskunnassa ovat toivottuja. Me edustajat mielellämme kerromme työstämme ja näytämme ylpeinä hienoa rakennusta myös sisältäpäin. Omassa jokapäiväisessä huiskeessamme ei aina rakennusta tule niin tarkkailtuakaan, joten silloin tällöin on hyvä kulkea vierasjoukon kanssa ihastelemassa pintoja.

Ei kommentteja: