keskiviikkona, joulukuuta 09, 2009

Tokavika viikko

Eduskunnan syysistuntokausi alkaa olla lopuillaan. Kovin vaiherikas ja vauhdikas mennyt syksy onkin ollut. Tällä viikolla istuvat vielä viimeiset valiokunnat ja ensi viikko käytetään aamusta yöhön budjetin käsittelyyn. Tuntuu siltä, kuin tahti oikeasti vain kiihtyisi lopun edellä.

Itse olen ollut nyt siis poikkeuksellisesti jo sunnuntaista lähtien Helsingissä ja siltä se kyllä tuntuukin. Olen onneton ihan sekaisin päivissä, kun normaalisti tulen cityyn vasta tiistaiaamuna. Sekä maanantain että tiistain tein pitkät illat töitä huoneessani ja sama jatkunee ainakin vielä tänään. Vihdoin sain aikaiseksi hankittua huoneeseen radion, joten nyt pitkät illat sujuvat rattoisasti hyvää musiikkia kuunnellen ja samalla töitä tehden.

Salissa on jossain vaiheessa tänään käsittelyssä lakialoitteeni perusopetuksen ryhmäkokojen säätämiseksi lailla. Ehdin kiireessä kerätä nimiä siihen viime viikolla noin 40. Toivottavasti saisimme aikaiseksi hyvän lähetekeskustelun salissa. Muutoin iltani jatkunee työhuoneessa kirjoitushommissa.

Istuntotaukomme kestää aina helmikuun alkuun asti. Pidän lomaa kokonaiset kaksi viikkoa (21.12.-4.1.) ja sen jälkeen onkin kalenteri tammikuun osalta jo mukavasti täynnä. Vielä joitakin irtopäiviä on eli jos jollakin on tarvetta tapaamisiin, ottakaa yhteyttä.

Ei kommentteja: