tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Väsynyt vaeltaja

Viime yö meni taas valvoessa ja tämä päivä on ollutkin sen mukainen. Olen huomannut, että nukun huonosti usein maanantain ja tiistain välisen yön. Ehkä maanantain kokoukset kuitenkin vaikuttavat mielenrauhaani jollakin tavalla. Viime yön unet menivät kyllä ihan syystäkin; sain pitkin iltaa selitellä puhelimessa erästä asiaa, joka oli tiedotusvälineiden kautta levinnyt pitkin Mikkelin ympäristökuntia. Palaan siihen tällä palstalla myöhemmin.

Tänään oli Etelä-Savon koulutuksen kuntayhtymän hallituksen kokous. Tavanomaisesta poiketen selvisimme kahdessa tunnissa. Talousarviovalmistelu on sielläkin virkakoneistolla vauhdissa ja tänä vuonna on vielä tiukat paikat talouden suhteen.

Aikainen kotiinpaluu mahdollisti tänään rauhallisen (väsyneen) koti-illan. Olen tehnyt vähän töitä ja kotihommia ja vastaillut ohessa sähköposteihin. Huomisen Helsingin-matkan järjestelytkin ovat vaatineet vielä vähän säätöjä. Nyt pitäisi kaiken olla kunnossa ja voisin siirtyä unten maille, mutta huomasin juuttuneeni katsomaan "elokuvaa" Bushista ja 9/11 tapahtumista. Eipä käy kateeksi amerikkalaisia.

Ei kommentteja: