sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

12 pulloa Chardonnayta!

Olen vuosia lueskellut huvittuneena Apu-lehden "Naisverkoston pöytäkirjaa". Siinä kokoukset aloitetaan aina tilaamalla laatikkotolkulla jotakin juomaa ja sitten vasta käydään kiinni ns. asioihin. Monet ovat kysyneet minulta, ovatko ne Avussa kerrotut kokoukset todellisia. No eivät tietenkään ole!

Naisverkosto on epävirallinen porukka, johon kaikki naiskansanedustajat ovat tervetulleita. Silloin tällöin pidetään lounastapaamisia, joihin on kutsuttuna mukaan joku mielenkiintoinen alustaja. Perjantaina olin ensimmäistä kertaa mukana lounaalla. Tilaisuus pidettiin työpaikkaruokalamme kabinetissa ja tarjolla oli salaattia ja keittoa sekä ruokajuomana VETTÄ.

Vieraana oli helsinkiläinen rikospoliisi Marja Vuento ja keskustelu sivusi erilaisia hänen ja meidän työhön liittyviä asioita. Tunnin tilaisuuden aikana meitä naisia tuli ja meni, yhteensä varmasti noin 20-30. Eteläsavolaiset naiset olivat edustettuina täydellisesti!

Naisverkoston tapaamiset herättävät eduskunnan miehissä hyväntahtoista uteliaisuutta ja vitsailua. Miehet tuntuvat hyvin tietävän, milloin kokoonnumme ja kovasti haluavat tietää, mistä puhumme. Olenkin sanonut monelle, että lue Apu-lehdestä!

Ei kommentteja: