tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Runsaudenpula

Nyt on runsaudenpula paitsi näistä blogiin kirjoittamistani aiheista niin myös puolueemme puheenjohtajahalukkaissa. Viime sunnuntaista Heinäluoman ilmoitusta on ehditty makustella nyt parin päivän ajan ja olenpa ehtinyt minäkin asiaa kommentoida siellä sun täällä.

Eilisen tiedon mukaan halukkaita kisaan olisi eduskuntaryhmästämme nyt kahdeksan. Miehiä ja naisia. (Onnikin jo seuraa tilannetta ja eilen illalla kun kotiuduin valtuustosta, kiirehti hän luettelemaan uudet nimet minulle!). Näitä vaihtoehtoja olen peräänkuuluttanut jo pidemmän aikaa. Ainoastaan aidosta valintatilanteesta voi seurata jotakin hyvää.

Todella aidon uudistumismahdollisuuden puolueelle tarjoaa kuitenkin vain suostuminen neuvoa-antavaan jäsenäänestykseen. Se on vielä vallan hyvin mahdollista. Jäsenet haluavat päästä valitsemaan puolueen johtoa ja siihen on nyt järjestettävä mahdollisuus. Puoluevaltuusto arvioi asiaa maaliskuun alussa ja toivoakseni tekee puolueen edun mukaisen päätöksen.

Tulen pohdiskelemaan tilannetta ja sen kehittymistä tällä foorumilla hieman paremmalla ajalla. Nyt olen pakkaamassa kamoja; juna kohti Helsinkiä lähtee pian ja vielä on Onnin hiihtokamppeet koulua varten etsittävänä. Kelistä päätellen vesisukset olisivat järkevimmät vehkeet, mutta ope oli ohjeistanut ihan varsinaisiin suksiin...

Onneksi kävimme ystäväperheen kanssa lauantaina lasketteluretkellä JUVALLA. Lauantaina keli oli vielä kohtalainen ja sieltä jostain Juvan takamailta löytyi upea Hasamäki, jossa lapset viihtyivät koko päivän. Hyvien eväiden kanssa olisi suonut päivän jatkuvan pidempäänkin. Hasamäessä olisi kehittymismahdollisuuksia vaikka mihin ja uskon, että ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta saa halutessaan kehitettyä paikasta kilpailukykyisen rinnekeskuksen Etelä-Savoon. Hyvä juvalaiset!

Ei kommentteja: