sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Maria G

Lueskelin taas lehtiä oikein urakalla. Niin iltapäivälehtiä kuin naistenlehtiäkin. Myös Demarissa ja Hesarissa on ollut sama teema. Maria G nimittäin. Mielestäni on ollut hauskaa lukea hänen taitavasti laadittuja juttujaan ja on ollut vain eduksi meille demareille, että olemme saaneet joukkoomme ihan oikean julkkiksen. Kyllähän esimerkiksi keskustapuolueelle on ollut vain hyötyä siitä, että Tanja Saarela valitsi nimenomaan heidät poliittiseksi kodikseen.

Ryhmätoverina Maria G on ollut ihan kelpo. Meidän uusien naisten porukoihin hän ei hirveästi ole halunnut hakeutua, mutta muutoin hän on ollut kuin kuka tahansa meistä. Itselläni on ollut täysi työ omien töiden järjestämisessä ja tekemisessä, joten kovin paljon en ole ehtinyt Maria G:n työskentelyä seurata tai arvioida. Toisekseen, en kyllä ole ottanut asiaksenikaan kollegoita arvostella. Monesti ihmiset kyllä haluavat kuulla, minkälainen se ja se edustaja oikein onkaan.

Puolueen uudistumisen huumassa on hyvä, että meillä on joukossa sellaisia, joiden julkisuusarvo on suuri. Ikävä kyllä, tämän päivän politiikkaa ja ihmisten asioiden hoitamista arvioidaan ja arvostetaan median kautta ja sen ehdoilla. Siinä mielessä pidän hyvänä, että näillä meidän puolueen muutamilla megajulkkiksilla on aina nimen perässä mahdollisuus käyttää lyhennettä "sd". Näillä suosituilla ja median suosimilla henkilöillä on puolueelle nykyaikana vain lisäarvoa.

Meillä ryhmäkokouksissa puhutellaan toisia joko sukunimillä tai etunimillä, mutta oli hauska huomata viimeksi, kuinka Maria G on vakiintunut nimitys edustaja Guzenina-Richardsonista myös kokouksessa. Odotan mielenkiinnolla, milloin puhemies Kääriäinen alkaa salissa käyttää samaa nimitystä, niin hankalalta nimittäin Maria G:n virallinen nimitys savolaisen puhemiehen suussa kuulostaa.

Ei kommentteja: