perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Lehdykäinen

Tänään ilmestyi paikallislehtemme Länkkärin välissä ilmoitusliite. Liitteessä kuvailen sitä, minkälaista kansanedustajan ja paikallispoliitikon työ on. Lehdykäinen on nyt järjestyksessään toinen; samanlainen vuosikatsaus tehtiin vuosi sitten.

Sain silloin asiasta paljon palautetta ja ihmiset olivat tyytyväisiä siihen, että asioista ja työstä saadaan väliaikatietoa. Kansanedustajan työstä liikkuu monenlaisia käsityksiä ja tällä tavalla voi ainakin jotakin informaatiota asiasta antaa.

Tekstiä ja asiaa olisi ollut vaikka miten paljon, mutta yritimme kerätä siihen oleelliset tapahtumat kuluneen vuoden aikana. Palautetta on tullut tänäänkin ja kiitos niistä. Harmikseni en voi/ehdi kaikkiin vastata, mutta ne asialliset, joissa on lähettäjän yhteystiedot näkyvissä, hoidan kyllä.

Muistutankin taas blogin lukijoita siitä, että kun kommentoitte blogin palautelaatikon kautta, kannattaa laittaa yhteystiedot näkyviin. Ilman niitä en voi vastata. Moni on kysynyt sitä, miksi kommentit eivät näy julkisesti. Vastaan taas: osa kommenteista on ikävä kyllä sellaisia, että en halua niitä esim. äitini näkevän, joten pidän parempana sitä, että ainoastaan minulla on niitä mahdollisuus lukea. Kaikkiin asiallisiin ja nimellisiin vastaan toki.

Ei kommentteja: