maanantaina, lokakuuta 05, 2009

Wanhat Toverit

Kollegani Jacob Söderman oli oikeassa. Hän totesi kesällä pidetyillä Wanhojen Tovereiden kesäpäivillä, että Wanhat Toverit ovat puolueemme valiojoukkoa. Tämä tuli todistetuksi tänään täällä Mikkelissäkin; pitkän tauon jälkeen saimme herätettyä henkiin oman porukkamme ja kokoonnuimme 30 pitkäaikaisen puoluetoverin kanssa lounaalle keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Monipuolista keskustelua Mikkelin Mäntyniemessä oli käymässä puolueaktiivit Mikkelistä ja ympäristökunnista. Monella tuntui olevan käsitys siitä, kuinka puolueemme kurssi saataisi uuteen nousuun. Näitä neuvoja ja mielipiteitä tulen miettimään ja jalostamaan eteenpäin vietäviksi.

Tänään koolla ollut porukka edustaa pitkälti sitä samaa sakkia, joiden osaaminen ja tieto on suosiolla jätetty käyttämällä. Liian usein meidän yhteiskunnassamme jätetään vaille huomiota ne ihmiset, jotka jäävät työelämän ulkopuolelle eläköitymisen myötä. Eihän heidän ymmärryksensä mihinkään katoa yhden yön aikana ja toisekseen pitkän elämän aikana hankittu kokemus voisi olla yhtenä hyvänä rakennuspalikkana meille nuoremmille. Mikkelin Wanhoilla Tovereilla on käyttöä jatkossakin!

Ei kommentteja: