perjantaina, lokakuuta 23, 2009

Istuntovapaa

Viikko 44 on vuosikausien ajan ollut Pohjoismaiden Neuvoston kokousviikko. Silloin kansallisilla parlamenteilla ei ole istuntoja eikä valiokuntia. Puhutaan siis istuntovapaasta viikosta. Kahtena edellisenä syksynä olen ohjelmoinut itseni varsin tehokkaasti maakuntaan, mutta tänä vuonna teen toisin.

Lähden perheeni (Onni ja Muori) kanssa koko viikoksi reissuun. Vahvistukseksi otamme veljenpoikani Eliaksen ja matkaan starttaamme huomenna. Eduskunnan sähköpostijärjestelmien uusimisen jälkeen, ei ulkomailla ole enää mahdollista lukea posteja kommunikaattorista, joten olen todellakin pois pelistä koko ensi viikon. Otan toki puhelimen mukaan ja vastailen siihen aina silloin, kun on mahdollista. Mikäli jollakin on oikein kiireellistä asiaa, niin avustajani Kaija voi auttaa.

Tälle blogipalstalle tulee nyt viikon mittainen tauko, kuten myös twitter-merkinnöille. Etukäteen jo tiedän, että vieroitusoireita kirjoittamatta jättämisestä tulee, mutta eiköhän niistäkin taas selvitä ja sitten viikon päästä olen entistä ehompana:)

Ei kommentteja: