sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2008

Vuosikatsaus

Menneellä viikolla jaettiin Mikkelin alueen talouksiin Länsi-Savo-lehden mukana tekemäni Pauliinan Vuosikatsaus. Tarkoituksena tällä nelisivuisella liitteellä on kertoa ihmisille siitä, minkälaista eduskuntatyöni on ollut ja mitä työhön kuuluu.

Sain paljon palautetta liitteestä ja tarkoitukseni oli hyvin ymmärretty. Ihmiset ovat vuosikausia valittaneet sitä, kuinka heidän kansanedustajistaan ei kuulu mitään vaalien välillä ja olisi hyvä tietää, mitä he eduskunnassa touhuavat. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta perehtyä asioihin netin välityksellä.

Vuosikatsaus teetätti jonkin verran ylimääräistä työtä, mutta olen lopputulokseen tosi tyytyväinen. Siinä käyvät ilmi kaikki ne asiat, joita ihmiset useimmiten torikahveilla ja muualla kyselevät. Avoimuuden linja jatkukoon siis tälläkin tavalla.

Tiistaina työt taas jatkuvat ja se on kivaa! Istunto alkaa poikkeuksellisesti jo klo 11 ja käsittelyssä ovat valtiontalouden kehykset seuraaville vuosille. Oma puheenvuoroni on varattu ja on ilmeistä, että istunto jatkuu myöhään yöhön.

Ei kommentteja: