torstaina, helmikuuta 18, 2010

Työaikana

Kävimme äsken ruokalassa työkavereitten kanssa mielenkiintoista keskustelua. Ihmettelimme tietenkin sitä, kuinka Helsingin kaupungissa tuntuu nyt asiat olevan vallan hienosti. Valtuuston kokous oli tuntikausia käynyt keskustelua siitä, tuleeko kouluissa olla kasvisruokapäivä viikossa vai ei.

Ehkä olen vähän rajoittunut, mutta ymmärtääkseni kaikissa maan kouluissa tarjotaan normaalin ruokalistan puitteissa kasvisruokaakin viikoittain. Omilla työpaikoillani mikkeliläisissä kouluissa oli useasti porkkanalettuja, kasvislasagnea, hernekeittoa, kasvissosekeittoa, puuroja jne. jne. Eikö ne kasvisruokia ole nämäkin??

Toivoisin, että kunnallispoliitikot keskittyisivät hoitamaan niitä asioita, jotka todella ovat huonosti. Tiedän, että niitä asioita myös Helsingissä riittää.

Kollega kertoi kuulleensa, että nyt eduskuntaan on "soluttautunut" joku, joka selvittää sitä, kuinka edustajat roikkuvat työaikana verkossa päivittäen erilaisia sosiaalisen median palstojaan. Itse olen huomannut hyväksi tavaksi kertoa lyhyesti ja nopeasti kännykällä twitterin kautta myös niistä asioista, mitä kokouksissa käsitellään, reaaliaikaisesti. Edelleen muistutan kaikkia lukijoita siitä, että meillähän ei ole työaikoja:)

Ei kommentteja: