maanantaina, helmikuuta 15, 2010

Voimaannuttava reissu

Kävin eilen Pieksämäen sosialidemokraattien ystävänpäivätilaisuudessa. Olen ennenkin maininnut, kuinka porukat naapurikaupungissamme ovat virkeitä keskustelemaan. Näin oli eilenkin. Tuvallinen ihmisiä oli kerääntynyt keskellä keväisen aurinkoista sunnuntaipäivää puhumaan politiikkaa!

Saimme yhdessä noin kahden tunnin aikana parannettua maailmaa ja itse sain paitsi konkreettisia ohjeita kevään eduskuntatyöhön, niin myös älyttömän määrän energiaa ja intoa tähän yhteiskunnan muuttamiseen. Muuttamista totisesti on.

Olen ennenkin sanonut sen, kuinka yksi tämän työn parhaista puolista on se, että saan tavata viikottain ympäri maakuntaa vakaumuksellisia työväenliikkeen ihmisiä. Tunnen olevani elossa ja tarpeellinen näiden ihmisten vuoksi. Menneet sukupolvet eivät suotta ole meidän eteemme työväentaloilla uurastaneet, tätä uurastusta on ilo ja kunnia jatkaa.

Seuraavan kerran menen Pieksämäelle huhtikuussa, kun puolueemme varapuheenjohtaja Kantola tulee vieraakseni Etelä-Savoon. Käymme Mikkelin ohella myös siis Pieksämäellä ja Joroisissa. Varsinaissuomalaiselle kollegalle voi olla kokemus päästä meidän savolaisten käsittelyyn:)

Ei kommentteja: