perjantaina, marraskuuta 20, 2009

Juhlakausi

Vuoden kuumin juhlakausi on alkamassa. Ihmiset suunnittelevat pikkujoulujaan ja lehdet ovat täynnä vinkkejä hehkeään iltaloistoon. Ulkona kun sataa vettä ja myrskyää, ei joulusesonki ole ihan ensimmäisenä mielessä.

Meidän kansanedustajien työhön kuuluu myös osallistua tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlaan. Moni kollega onkin jo pitkin syksyä valmistautunut tärkeään iltaan.

Oma valmistautumiseni jää jälleen viime tippaan. Puvusta ei ole vielä tietoakaan, enkä ole asian eteen muutenkaan ehtinyt tehdä mitään. Juhliin olen kuitenkin menossa, mikäli vain säilyn terveenä ja ehdin koltun jostakin hankkia.

Tänäkin vuonna, niinkuin kahtena aikaisempana vuonna ja vielä ensi vuonnakin, menen linnaan ilman avecia. Moni on sitä ehtinyt jo tässä kysellä, joten ilmoitan nyt kaikille sen, että ei tarvitse sitä enää miettiä. Poikkeuksena edellisiin juhliin, aion nyt "suostua" tanssilattialle kadetin kanssa. Kadettina juhlassa on nimittäin eräs entinen oppilaani, joka ilmoitti jo uhrautuvansa entisen open kanssa lattialle. Terkut Jukalle:)

Ei kommentteja: