keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

Kierrätystä

Kepu on taitava. Tällä viikolla tuotiin julki uutinen, jossa tiedotusvälineille annettiin uusi luu purtavaksi, ministereiden kierrättäminen. Ei ole sattumaa, että samanaikaisesti tuli tieto KRP:n tutkivan lahjusepäilyjä Nuorisosäätiössä ja kannatusluvut ovat ennätyksellisen alhaisia. Huomio halutaan nyt jonnekin muualle, kuin mahdolliseen rikolliseen toimintaan ja puolueen alamäkeen.

Kierrätyksen julkilausujina olivat tuttuun tapaan Kepun viralliset puhuvat päät, Timo Kalli ja Antti Rantakangas. Tämä kaksikkohan on nähty kommentoimassa milloin mitäkin, jotta täydellisen epäsosiaalinen ja ylimielinen pääministeri saa juputtaa omiansa rauhassa jonkun nurkan takana.

Muutamat seuraavat viikot menevät mukavasti siinä, kun arvuutellaan ketkä ministerit saavat lähteä ja ketkä ovat mahdollisia seuraajia. Kuhina eduskunnan kepulaisissa oli eilen aivan silmiinpistävää ja tummiinpukeutuneita (ministerin asu) edustajia näkyi istumassa ajatuksissaan puhelinta tuijottaen kuin palveluunastumiskäskyä odottaen.

Entiseen malliin Timo Kalli ilmoitti tänään aamu-tv:ssä, että tietenkin pääministeri on se, joka asian ratkaisee parhaaksi katsomallaan tavalla. Pääministeri kiirehti jo eräänä päivänä toteamaan, että ei ole tarvetta ainakaan pikaisiin vaihtoihin. Ota näistä nyt sitten selvää!!

Toivoa vaan sopii, että hallituksen jo nyt varsin olematon toimintakyky ja toimintavalmius ei enempää heikentyisi tästä spekulaatiosta. Eilisen salikeskusteluna aikana ministerit loistivat näet jälleen poissaolollaan, vaikka jokainen hallituksen soturi kävi pöntössä todistamassa, kuina HISTORIALLISTA aluehallinnon uudistusta ollaan tekemässä.

Lienevätkö kepun ministerit olleet panniikkipalaverissa jossakin perunakellarissa, kun tähän merkittävään keskusteluun ei ehditty osallistua...

Ei kommentteja: