tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Kevätkokouksia

Parhaillaan elämme yhdistysten kevätkokousten aikaa. Eri puolella Etelä-Savoakin on joka viikonloppu joku työväenyhdistys, joka kokoustaa. Olen näiden kolmen kansanedustajavuoteni aikana käynyt lähes kaikkien maakunnan yhdistysten kevät- ja syyskokouksissa joka vuosi.

Nämä kokoukset ovat tällaisen maalaisedustajan työn perustaa, mutta myös suolaa. Väkimäärä yhdistyksen kokouksessa ei välttämättä aina riitä täyttämään esim. Hartwall-areenaa, mutta tunnelma ei jää huonommaksi.

Sunnuntaina kävin Enonkosken ja Puumalan työväenyhdistysten kokouksissa. Keskustelu oli vilkasta, runsasta ja monipuolista. Pääsimme oikein kovaan vauhtiin ja tunnelmaan, kun ruodimme nykyhallituksen toimintaa. Olen ennenkin sanonut, kuinka nämä usein satojen kilometrien mittaiset saarnamatkat jaksavat joka kerta sytyttää ja näillä kokemuksilla on iso merkitys oman työn hoitamiselle ja maakunnan ihmisten eteen työskentelemiselle.

Ensi sunnintaina ovat vuorossa oma yhdistykseni ja Hirvensalmen työväenyhdistys. Meteli ja meininki ei varmasti jää vaatimattomammaksi kuin männeenä pyhänä. Kaikista parhaiten yhdistykset siis saavat kansanedustajan kokousvieraakseen, kun otatte yhteyttä suoraan minuun sähköpostilla pauliina.viitamies@eduskunta.fi tai puhelimitse 050-512 2561.

Ei kommentteja: